Győztes fèny 777

Győztes fèny 777

Èbredni kell

2017. augusztus 08. - Ryta77

Mindig is érdekelt az élet miértje. Miért születtünk meg? Miért olyan az élet, amilyen? Szenvedèsekkel, de ugyanakkor rengeteg gyönyörű pillanattal teli? Olykor igazságos, máskor igazságtalan? 

Ez a Föld nevű bolygó a mi iskolánk, itt szerezzük azon tapasztalatainkat, melyek elvezetnek minket egyre feljebb ès feljebb, hogy egyesülhessünk felsőbb ènünkkel, megismerve önmagunkat ès azáltal a teremtèst ès magát a Teremtőt. Ebbe az iskolába sajnos a sötétség tanìtói is eljöttek, hogy szenvedést hozzanak ès megfosszanak az igazi tudásról, ezáltal elzárva a Forrástól. Hamis tanokat hìrdettek, magasra emeltèk a börtön falait, elzárták előlünk az eget. Elhozták a remènytelensèg, elhagyatottság, gyengesèg érzését.

Ezek a falak most leomlanak. A szívünk felismeri a hazugság ès az igazság közti különbséget. Nem vagyunk egyedül, a segítség már rég megèrkezett ès aktívan harcol az oldalunkon. Itt vannak szerető csillagtestvèreink és magukkal hozták a Forrás fènyèt.

A Teremtő Forrás bennünk van, Őbelőle származunk, az Ő lèlekdarabkái vagyunk mindannyian, akik csak lètezünk. Testvèrek vagyunk a teremtèsben. Egyek vagyunk. 

A világ jelenlegi állapotában ezt mèg nem èrezzük. A különbözősègeinket könnyebben vesszük észre. Pedig mennyivel egyszerűbb volna elfogadni egymást, túllèpni egymás hibáin ès szeretetben haladni a fèny útján együtt, egysègben.

Nem számít ki vagy ès honnan jöttél, csak az számít, hogy merre tartasz. A szeretet vezetni fog a fény felè. A szeretet kulcs, mely nyitja a lèlek ajtaját. A lelked portál, mely elvisz minden igazság forrásához. A fény bölcsesség és hatalom. A fény a Teremtő maga, ezért te magad is fènyből vagy. A sötétség nem állhatja a fènyt, menekül tőle.

Sok csillagmag èrkezett erre a bolygóra. Mèg több tiszta fènyt hoztunk, hogy terjesszük ès lehorgonyozzuk azt a Földre. Gyógyìtani jöttünk a kék  bolygót az Istennő energiájával.Gyógyítók, harcosok, rendszer rombolók ès èpítők èrkeztek ide az Esemènyt előkèszíteni ès segèdkezni a felemelkedèsben, az új világ létrehozásában. Szerencsèsek vagyunk, hogy e korszakban èlhetünk, amikor tanúi lehetünk a sötétség bukásának és az Aranykor eljövetelènek. Ehhez viszont mindannyian kellünk, mert egysègben az erő. Te is erős vagy. Benned is ott a halhatatlan lèlek, az isteni szikra, amely nagy tüzet képes gyújtani.

Hallgass a szívedre, mert megsúgja az igazságot. A tudatod talán nem, de a lelked emlèkszik rá, hogy ki is vagy ès miért vagy itt ezen a helyen, ebben a korban. Bízz benne ès vezetni fog. 

Eljött az ideje, hogy a csillagmagok mind felèbredjenek ès együttes erővel segitsèk az emberiség felemelkedèsèt. Eljött az idő, hogy mi csillagmagok felèbresszük az emberiséget, hogy erejükre èbredjenek ès kèz a kèzben kitörjenek a börtönükből. 

Kèpesek vagyunk rá mindannyian. A fèny mindig győz ès mi fènyből valók vagyunk. A fény gyermeke nem fèl és nem kételkedik, hanem teremti a saját valóságát.

25_23231_505304_1fe294cff8f2f6852e853008051ac77f_86511f_301.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gyoztesfeny777.blog.hu/api/trackback/id/tr4712728996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása