Győztes fèny 777

Győztes fèny 777

Sötétség és Fény

2017. október 04. - Ryta77

 

Az utóbbi napok, sőt hetek tele voltak nehèzsègekkel és támadásokkal. Rengetegen megtapasztalhattuk, hogy a sötét oldal figyel minket és nem hagyja válasz nélkül a pozitív előremozdulást támogató tevèkenysègeinket.

 Fáradtság, nyűgössèg, hangulatingadozás,semmiből érkező mély rettegés érzés, -amely mintha nem is tőlünk származna, hanem egy külső forrásból-, váratlan betegségek, nehézkes koncentráció,rèmálmok. Mintha kevés volna a védelem.

Sokan megtapasztalhattuk ezeket az elmúlt napokban.

Azt gondoltuk velünk van a baj, valamit rosszul csináltunk, pedig nem így történt. Ez mind-mind az ellenünk bevetett fegyverek hatása volt, melyekkel távol akartak tartani minket a feladataink, a küldetèsünk elvègzèsètől.

A világban megpróbálják fenntartani a félelem alapú rendszert.

Viharok, termèszeti csapások,terrorizmus, diktatúrák által próbálják az emberekkel elhitetni a vègítèlet ès a világpusztulás hazugságát, mert a félelem erősíti őket, és mert egy bolygónyi ember képes ezt a sok borzalmat megteremteni magának kellő manipuláció és fèlelemkeltès által.

Mi megzavartuk a rendszerüket, megakasztottuk a fogaskerekeket a gèpezetükben a meditációink által, ès ez egyértelműen nem tetszik nekik, mert az emberek èbredeznek ès gyógyulnak. 

Már sokan tudják, hogy nem kell így lennie, lehet másként is, nincs kőbevèsve a sorsunk, a karma is csak hazugság.

 A sok szörnyűség ellenère már nem tudok haragudni és utálattal tekinteni a sötét oldalra, úgy tekintek rájuk ehelyett, mint beteg lènyekre, akik nem képesek maguktól meggyógyulni.

 Amin keresztül mentek, a sok sötét anomália, ami így deformálta a lelküket olyan, mint egy betegsèg. Úgy pusztítja a lelküket, a szemèlyisègüket és teszi őket eredeti valójuktól ès a Forrástól elszakadttá, hogy közben èszre sem veszik, hogy nem szabadok ès nem önmaguk már többè. Nem teljesek, hanem betegek. Ez a betegsèg pedig sükettè,vakká ès ego által vezérelttè teszi őket. Elutasítják a fényt, a szeretetet, mindezt, ami maga a lélek is, és ezáltal önmagunkat is megtagadják ès elutasítják. Más lények fájdalma és szenvedése által kibocsátott energiákkal próbálják elèrni azt, hogy a lelkükben lètrejöjjön az a teljesség és megelégedettsèg érzés, amely minden fènylènyben ott él, akik egyek a Teremtő Forrással. Nem halt ki belőlük a szeretet, de felismerhetetlen módon eltorzult a sok sötètsègtől és ezek a torz vágyak és érzések irányítják őket. A szabadságnak hitt illúziójuk valójában szolgaság, a saját egojuk és a sötét és torz vágyaik, terveik fogjai ők. Fény nélkül nincs szabadság és nincs egészség sem, de ehhez túl vakok még, hogy lássák ezt.

 

Ahogy írtam is, már nem haragszom rájuk, inkább teljes szívből kívánom a gyógyulásukat. Azt, hogy észrevegyèk végre, hogy nem számít honnan jöttél, mennyire vagy fejlett, hasonló vagy-e másokhoz vagy sem, mert a legfontosabb dologban mindannyian hasonlók vagyunk, még ha ez sem a fejlettségi szintben, sem a kultúrában, sem a külsőségekben nem látszik, ez pedig az, hogy mindannyian ugyanattól a Forrástól származunk. 

 Ezt a sötét oldal nem érti még. Nem érti az egység lényegét, nem érti azt, hogy nincs szüksèg alá-fölè rendeltsègi viszonyra, mert a szeretet és a támogatás segíti a gyegèbbet és fiatalabbat abban, hogy fejlődhessen és felzárkózhasson a tapasztaltabbak mellè. Testvéri viszony van, amiben nincs helye leuralásnak és elnyomásnak. Ezek nem a szeretet megnyílvánulásai.

Mostanában többször meditáltam egy sötét lènyèrt, aki okozott némi kellemetlenséget már nekem.  A harag, a félelem és a semmittevés csak erőt ad nekik, ezért úgy döntöttem "kezelèsbe veszem". Rózsaszín sugarat küldtem a szívébe, hogy az istennői energia végezze benne a gyógyító munkát. Ilyen mertèkű vastag ès kemèny sötét burokkal még sosem találkoztam ezelőtt, mint ami ezt a lényt beburkolta teljes egészében. Eleinte nem jutott át rajta semmi fény. Ez még jobban ösztönzött arra, hogy folytassam. Elkezdett kicsit repedezni a burok hajszál vékonyan, majd kisebb darabkák elkezdtek letörni belőle. Átjutott a fény végre azon a kis résen. Most itt tartok, de nem adom fel és folytatom, amig a teljes fekete burok szét nem hullik.

 Az az érzésem, hogy a fènyerők támogatnak ebben és ez egy nagyon nyomós érv a folytatásra.

A sötétség nem értünk van és nem szolgálja sem a javunkat, sem a fejlődésünket, de a sötétségben a fény még inkább felragyog. Sokan talán nem jöttünk volna ide erre a bolygóra emberi testbe leszületve, ha nem volna a sötétség, ami ellen küzdünk a szeretet és fény erejével, és soha nem tapasztaltuk volna meg az emberi lét szépségeit, a 3D valóságát. 

 A Fény képes a javunkra fordítani a sötétség munkáját is, hogy ébredést, egységet hozzon.

 between_dark_an_light_by_t3rmin8tor.pngdove-doves-39875314-2880-1800.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyoztesfeny777.blog.hu/api/trackback/id/tr5512927629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása