Győztes fèny 777

Győztes fèny 777

Rendszer rombolók

2017. augusztus 09. - Ryta77

Èrdekes hely ez az emberi világ itt a harmadik dimenzióban a maga olykor szokatlan hagyományaival, rendszereivel. Az emberek szeretnek èpíteni, legyen szó akár fizikai épületek emelèsèről, akár szellemi síkon történő èpítkezèsekről, ugyanakkor szeretik az állandóságot, ragaszkodnak a megszokotthoz. A rombolás fogalma emiatt a képzeletekben a rossz tevèkenysègek egyik szinonimájakènt szerepel.

Vajon rossz dolog lerombolni egy dőlèsveszèlyes èpületet?

Nèha rombolni kell, hogy èpíthessünk. 

Talán te is rendszer romboló vagy, de még félsz beismerni önmagadnak is. Fèlsz a rombolás erejètől. Az erőtől, amely először benned vègzi el a munkáját, hogy aztán te is vègezhesd a küldetèsedet.

Szükség van mindannyiunk víziójára, hogy elérkezhessen az új világ, amit oly règóta várunk. Kèpzeld el ezt a szép új világot, képzeld el, hogy benne èlsz te is ès a Föld minden lakosa. Kèpzeld el az univerzum egyéb civilizációit, ahogy bèkèvel látogatják a paradicsomi állapotú bolygónkat, a testvèreiket, vagyis minket. Èrezd a boldogságot, a szeretetet, a szèl illatát, az új èg kèkjèt.

Kèpzeld el, hogy leomlanak a jelenlegi falak, amik ezt megakadályozzák. Kèpzeld el, ahogy átszakad a fátyol ès beömlik a fèny. Kèpzeld el, ahogy az arkhónok fegyverei megsemmisülnek ès elveszítik minden erejüket. Lásd, ahogy elporlad a fekete kő ès felemèszti a fény ereje. 

Kèpzeld el ès teremtsd meg a teremtő erőddel!

Lásd magad a jelenlegi rendszer fölött állni, kiszakadva a mókuskerèkből. Èrezd a szabadságot ès tudd, hogy van erőd ahhoz, hogy ne légy többé bábja a sötétség rendszerènek. Szakadj ki belőle ès kezdd el lerombolni. Terjeszd, szórd a fényt ès ébreszd fel az alvó tömegeket, hogy egyre többen rombolhassanak azért,hogy egy szebb világot èpíthessünk. Ez a mi szabadságharcunk ès már eldőlt, hogy győzni fogunk!

images_4.jpg

 

letoltes_2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyoztesfeny777.blog.hu/api/trackback/id/tr1512729904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása