Győztes fèny 777

Győztes fèny 777

Megbocsátás és elengedés

2017. augusztus 14. - Ryta77

Azt tapasztaltam a magam és a környezetem életében, hogy a megbocsátás sokszor nehezebb, mint gondolnánk. Kimondani egyszerű, de érezni egészen más.

A felgyülemlett harag, a meg nem bocsátás gátolja a szeretet energia áramlását. Ez fordìtva is igaz, mert ha nincs jelen a szeretet, akkor a megbocsátás sem tud érvényesülni. Az energia elakadások, blokkok ès hiányok pedig gyengìtik ès megbetegítik a lelket, a lélek pedig ezt kivetíti a fizikai testre is.

A szeretet, a tiszta szeretet ha jelen van ès működik a lélekben, akkor működik a megbocsátás is. A tiszta szeretet nem önző, nem birtokló, nem vár viszonzást és képes elengedni, ha szükséges. Ez fontos a lélek fejlődése szempontjából.

Időről időre felbukkannak az életünkben olyan személyek, akik bár új dolgokat tanítanak nekünk jelenlètükkel, sajnos negatív módon is hatnak ránk. Sokszor próbáljuk ezeket a kapcsolatokat fenntartani, megőrizni, azon az áron is, hogy személyes fejlődésünkben akadályt jelentenek.

Vannak olyan emberek, akik még nem állnak készen,  még ellenállnak az ébredésnek. A szabad akarat, mint minden más helyzetben is mindig elsőbbséget élvez. 

Ilyenkor kerül előtérbe az elengedés.  

Ebben az esetben ez mindkét fél érdeke, de ne aggódjunk, a fèny munkálkodni fog a szívén, hogy fel tudjon èbredni.

Fontos, hogy megbocsátással, elfogadással és szeretettel viseltessünk embertársaink iránt. Ez előrébb visz, egyre feljebb nem csak minket, hanem azokat is, akiknek jó példát mutatunk és ők is így cselekednek.

 birds-flying.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyoztesfeny777.blog.hu/api/trackback/id/tr6112740530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása