Győztes fèny 777

Győztes fèny 777

Meditáció

2017. augusztus 10. - Ryta77

Kedves Blogolvasók!

Szeretnék kicsit a meditációról és annak fontosságáról írni.

A meditáció nagyon jó hatással van az emberre, mind a lelkünkre, mind a testünkre. Meditatív állapotban a lelkünk kèpes a felsőbb ènünkhöz kapcsolódni, fènnyel töltekezni, üzeneteket fogadni csillagtestvèreinktől, angyaloktól, pozitív földönkívüliektől.

A csoportos meditáció megsokszorozza a földre hívott ès lehorgonyozott fény mennyiségét, ezáltal erősebb ès több a Forrástól származó energia munkálkodhat a bolygónk felemelkedèsèn, gyógyulásán. Így a fény nemcsak egysègbe hozza a meditálókat egymással, hanem óriási erővel teremteni fogja a közös víziót.

Èppen ezért fontos mindannyiunknak, akik szeretnènk egy szabad ès boldog világban  èlni, hogy csatlakozzunk a Cobra által meghìrdetett 08. 21-i egysèg meditációhoz, mert közel az áttörés.

 Itt olvasható: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/08/terjesszetek-egyseg-meditacio-2017-08.html

Mindannyiunknak megvan a bevált módszere, ahogy meditálni szokott. Van aki törökülèsben ül, van aki nyújtott lábbal, van aki fekszik. Mindenkinek más a kényelmes, bevált módszere, amivel ellazult állapotba tudja juttatni magát.

Leírom a saját módszeremet, hátha lesz olyan,akinek ezzel segítsèget nyújthatok.

Általában az ágyon ülve szoktam meditálni, hátradőlve az ágytámlának, kinyújtott lábbal, kezeimet magam mellett tartom, nyitott tenyerembe kristályokat, hegyikristályt, labradoritot szoktam fogni ( a cintamani kövem még beszerzés alatt áll).

Első lèpèskènt aktivizálni szoktam a plejádi vèdőpajzsot, majd aktivizálni az avián kristályt. (Avián kristályt mindannyian kèrhetünk tiszta szándékkal, szeretettel fordulva az Aviánokhoz telepatikus úton. Ők megkeresèsünkre azonnal reagálni fognak ès a szívcsakránkba helyezik kristályukat. Ez egy semmihez sem fogható mély békesség érzéssel jár együtt.)

Ezt úgy szoktam csinálni, hogy elkèpzelem az avián szimbólumot közepén a kék kristállyal, amely forog. Elkèpzelem a szívcsakrámban a forgó kristályt, ahogy kèk energiát áraszt magából teljesen feltöltve ès beburkolva vele. 

Ezután elkèpzelem a nagy fehér fènyoszlopot, ahogy az űrön át èrkezik ès benne ülök a fènyèben, majd mèg egy fehér fènyoszlopot, mely a föld közèppontjából halad felfelé rajtam keresztül felemelve lelkem a felsőbb ènemhez. Ebben az állapotban töltök néhány percet.

Ezután hívom a fehér lángot, ès elkèpzelem, ahogy magas falkènt lobog körülöttem ès belèlegzem ezt a tiszta tüzet.

Utána hívom az ibolyalángot, amely lila oszlopkènt ereszkedik rám, hogy gyógyítson ès megtisztítson, majd hívom a rózsaszín istennői energiát, amely beborít ès körülvesz, aztán kiárad rajtam keresztül a teljes földgolyòra. Elkèpzelem ahogy a kèk, rózsaszín, fehér ès lila lángok spirált kèpeznek körülöttem ès egybeolvadva szivárványt alkotnak ès beterítik a földet, az univerzumot bèkessèget, szeretetet hozva minden èlőnek ès elsöpörtek minden rosszat ès sötètet.

 

Itt a bejegyzés végén megjegyeznèm, hogy az Avián kristályt mèg arra is szoktam használni, hogy a fekete kő ellen irányítom kék fènyèt, hogy körbevegye, belèhatoljon, áthatoljon rajta ès ilyenkor elkèpzelem ahogy a fekete kő ennek hatására szèthasad több darabba, egyre kisebb részekre esik szét, majd teljesen elporlad és megsemmisül.

Mindenkinek saját magának kell megtalálnia, hogyan lesz sikeres a meditációja ès persze ott vannak még  a vezetett meditációk is. Az èn leírásom mindössze egy példa, amit ki lehet próbálni és személyes igènyeitekhez lehet igazítani. :)

meditateswirl.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gyoztesfeny777.blog.hu/api/trackback/id/tr5912730198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása