Győztes fèny 777

Győztes fèny 777

A kimondott szavaink ès a DNS

2017. augusztus 15. - Ryta77

Az örökítőanyag, vagyis a dezoxiribonukleinsav (röviden DNS) hordozza magában genetikai információinkat. Ez egy összetett molekula. Cobra azt mondta az egyik interjújában, hogy a fènytest fényének fizikai megnyílvánulása.

A tudósok sokáig úgy hitték, hogy a DNS 10%-a felelős a fehérje szintèzisèrt, a maradék 90% pedig ballaszt anyag, vagy legalább is ismeretlen a szerepe. 

Nemrég olvastam egy cikket arról, hogy a DNS reagál a kimondott szavakra és a gondolatokra, főleg az a bizonyos 90%. Nem csak a testünk felépítésèèrt felelős, hanem információt is raktároz, fogad és közvetít. Felfedeztèk, hogy a DNS molekuláira a nyelvtanban ismert szabályok érvényesek.

Kísèrletekkel bizonyították, hogy ebből kifolyólag direkt mondatok és szavak használatával módosíthatjuk az örökítőanyagunkat. 

Ez nagyon jó, mert azt jelenti, hogy gondolatainkkal, kimondott pozitív szavainkkal meggyógyíthatjuk magunkat, kijavíthatjuk a hibásan működő gèneket.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a gondolatainknak, szavainknak teremtő ereje van. Most már azt is tudjuk, hogy az örökítőanyagunkat is befolyásolja. Ezért nem mindegy, hogy mikor milyen szavakat használunk, hogyan beszélünk és gondolkodunk önmagunkról, mire összpontosítjuk a figyelmünket.

Az elmeprogramozás ès az implantátumok szerepe itt is megjelenik, hiszen az arkhónoknak nem èrdeke, hogy erről tudjunk és èljünk ezzel a lehetőséggel. A fèlelmekkel, negatív gondolatokkal, a test és a lélek közötti egyensúly megbontásával időről időre megpróbálják a DNS-ünket negatívan kódolni, hogy erőtlenek és betegek legyünk, hogy az irányításuk alatt tarthassanak minket. A beteg emberek általában a gyógyszeripartól várják a segítséget, de ahogy Cobra is mondta, azt a cabal támogatja és nem áll igazán érdekében az emberek meggyógyítása, sokkal inkább a felemelkedès megakadályozása.

Ezért jó ha tudjuk, hogy a gyógyulás képessége ott van bennünk, a lelkünkben, a bennünk lévő fényben és ezt tudatosan használhatjuk meditáció során a gondolataink összpontosításával, vagy kimondott pozitív, fénnyel és szeretettel feltöltött szavakkal.

Persze azt se felejtsük el, hogy fènytestvèreink is itt vannak ès rendelkeznek olyan tudással és technológiával, amely megoldást kínál a betegsègekre,hogy az Esemény után többé ne legyenek jelen az èletünkben. :)

 

 

dns-lanc-3-022319ba75.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyoztesfeny777.blog.hu/api/trackback/id/tr9912750426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása