Győztes fèny 777

Ősi jelkèpek modern, sötét köntösben 1.

2017. október 22. - Ryta77

A történelmünk során sokszor volt már rá példa, hogy egy-egy pozitív jelkèpet negatív ideológiák ès eszmèk szolgálatába állítottak ès ezáltal az eredeti ősi jelentèsük feledèsbe merült.

Manapság ezek a jelkèpek ès szimbólumok egyre inkább a figyelem középpontjába kerülnek ismèt. Egyre többen merik azokat újra elővenni és használni, annak ellenère, hogy még mindig dominál a negatív megítèlèsük a velük való visszaèlèsek miatt.

Az egyik ilyen fèlreèrtett ès a nácik által tudatosan rossz ideológiai cèlokra használt jelkèp a szvasztika, közismert nevèn a horogkereszt. Az egyik legősibb szimbólumok egyike. Nevezik napkeresztnek is; a Nap, a szerencse és a halhatatlanság jelképekènt ismert.

65599542723ff17bf460b43d2a6b1bd3.jpg

Kètfèle forgásiránnyal szokták ábrázolni. Az egyik a szellem anyaggá sűrűsödèsèt, a felkelő napot szimbolizálja, míg a másik irányba forgó szvasztika az anyag szellemmè szublimálását és az èjszakát jelkèpezi. Egyik sem jó vagy rossz, csupán egymás tükörkèpei. A buddhisták együtt is használják a kettőt, ezzel is jelkèpezve az egyensúlyt, amelyre törekedni próbálnak.

Szimbolizálják még a két agyfèltekèt is, amelyek egymással szinkronban működnek.

Nekem személy szerint a jin és a jang egymást kiegészítő, tökéletes egysége jut róla eszembe. Fekete és fehér, de mégsem mondhatjuk azt, hogy az egyik jó és a másik rossz, csupán egymás kiegèszítői.

A négy szár a négy őselemet jelkèpezi:  a földet, a vizet, a tüzet ès a levegőt, a középpontja pedig a mindent működtető ötödik elem.

 Láthatjuk, hogy nem rendelkezett negatív tartalommal,-ès bizonyos kultúrákban ma sem  rendelkezik-, míg Hitler bele nem építette a saját ideológiájába, hiszen sokkal, de sokkal ősibb a nácizmus eszmèinèl.

 

 lalibela-windows-3.jpg

 

 

 

Nèzőpontváltás

Minden dolognak, esemènynek, helyzetnek több oldala van. Akár egy kockát, több szögből, több oldalról is megvizsgálhatjuk azt. Èpp ezért nem lètezik egyetlen jó út, egyetlen helyes válasz sem, minden attól függ,hogy honnan nèzzük. Ettől lesz olyan relatív a valóság a három dimenziós világban. 

Sok út vezethet ugyanahhoz a cèlhoz ès nem biztos, hogy ezek közül az utak közül bármelyik is rossz volna. Az egyik rövidebb, a másik hosszabb, kanyargós vagy egyenes, meredek vagy lejtős, göröngyös vagy sima, de egyik sem rossz.

dontes_lead.jpg

 Valaki jobbról nézi ugyanazt, valaki balról, megint másvalaki felülről vagy alulról. Nem egyezik a nèzőpont, ezért úgy tűnhet, hogy nem ugyanazt látják mindannyian. 

Valójában ugyanannak az egésznek látják egy-egy töredèkèt. Èszrevehetnèk, ha a rèszletekről felemelnèk a fókuszukat a teljessègre.

A tekintet, a figyelem felemelèsèben van a lènyeg, hogy ne vesszen el a teljesség az apró részletek mögött.

Ha felülről figyelsz egy adott esemènyt, akkor sokkal tisztábban fogod a lènyeget látni,-mert az egèszet látod-, mintha lentről próbálnád puzzle-kènt összeilleszteni a különböző rèszleteket, amiket az elme sokszor torzít , hogy annak láthassa, aminek látni akarja. Ragaszkodik egy darabkához, míg elvet egy másikat.

puzzle-1261138_960_720.jpg

Annyira sok kis részlet van, és mindannyian mást tartunk fontosnak és máskènt látjuk azt.

Egy kockának is hat oldala van. Nem fogod tudni, hogy egy kockával állsz szemben, ha csak egy oldalát nèzet meg. Meg kell nèzni minden oldalról, ami sokszor hosszadalmas ès körülmènyes ès nem is biztos, hogy össze fog állni a kép arról, hogy ez egy kocka, főleg ha meg vagy győződve róla, hogy kockák nem lèteznek, csak nègyzetek.

tgjhlm1462869048841.jpg

Ha viszont felülről kezded a vizsgálatát egyből rájöhetsz erre.

Ezért ahelyett, hogy vègigjárod a hat oldalát, választhatod a hetedik utat is, ami megmutatja a teljes, valós kèpet, amit nem torzítva szerkeszt össze az elmèd a neki tetsző vagy èpp nem tetsző rèszletekből hogy megfelelhessen hitrendszereknek, dogmáknak ès tudományos kèpzeteknek.

180px-8-cell-simple.gif

 

A szinkronicitás

Minèl inkább figyeljük az èletünk esemènyeit, annál inkább rá kell jönnünk, hogy azok a bizonyos vèletlenek nem lèteznek. 

Kicsi a világ, ahogy szokták mondani ès ez mennyire igaz, abban az értelemben,hogy minden mindennel összefügg, még akkor is, ha elsőre vèletlenszerűnek tűnnek az események.

Minden egy, akár a cseppek a tengerben és ezek a cseppek állandó összeköttetésben vannak, kommunikálnak egymással, mindegyikük hordozza magában a tenger összes információját. 

201506141.jpg

Lètezik egy úgynevezett közös tudat, egy olyan információs közeg, amely magába foglalja az emberisèg összes gondolatát,èrzèsèt, akár egy szuper számítógép. Ez a tudatháló tudatos emberek közreműködésével pozitív irányba hangolható, de a kevèsbè tudatos, "alvó" emberek ezen keresztül manipulálhatóak is pl. a reklámok által.

kollektiv_tudat.jpg

Az emberiség közös tudata is olyan, akár a tenger ès az emberek pedig maguk a cseppek. Össze vagyunk kötve a közös tudattal ès azon keresztül a többi lètezővel is, így minden információn ès tudáson osztozunk, hozzáfèrhető számunkra a teljes kollektív tudástár.

677aa4c6b2853d68c2a9c6ae9f6d98a80573f5c8.jpg

 Ez igazán pozitív helyzetet is eredmènyezhet az èletünkben, azáltal, hogy gondolatainkat a cèljainkra ès terveinkre fókuszáljuk ès ezáltal bevonzzuk mindazt az èletünkbe megteremtett valòságkènt.

A gondolatoknak teremtő erejük van, ezt sosem szabad figyelmen kívül hagyni. Ahogy a vágyott jót, úgy a folyamatosan rettegett rosszat is képes lètrehozni. Ezért is fontos a pozitív hozzáállás, a megbocsátás, a békesség és a szeretet a mindennapi életbe való ültetèse.

A külső világod a belső lènyed tükröződèse. Úgy is mondhatnánk, hogy mindent, ami körülvesz te teremted magadnak, a jót és a rosszat egyaránt. 

Láthatjuk az emberiség és a bolygó szintjén is megnyilvánulni a működèsèt, mind a sok negatív gondolat, mind pedig a sok pozitív gondolat fizikai kivetülèsèt.

Természetesen ebben a világban nem mindig tudatosan törtènik ez a dolog az emberekkel. Sokszor nincsenek tisztában a gondolataik erejèvel, ezért sajnos manipulálhatóvá válnak ès elkezdenek folyni az árral, hogy aztán  beálljanak azon tudatlan tömegek sorába, akik negatív eszközèvè váltak a sötét rendszereknek.

Légy tudatos teremtő és akkor nem esel ebbe a csapdába. :)

 

 659b6d5c7678377bef6094014433a08cnwfinde4oduwmtgxzwq4yjbizwfmmtm2njq4mzyynjmucg5n.png

 

Sötétség és Fény

 

Az utóbbi napok, sőt hetek tele voltak nehèzsègekkel és támadásokkal. Rengetegen megtapasztalhattuk, hogy a sötét oldal figyel minket és nem hagyja válasz nélkül a pozitív előremozdulást támogató tevèkenysègeinket.

 Fáradtság, nyűgössèg, hangulatingadozás,semmiből érkező mély rettegés érzés, -amely mintha nem is tőlünk származna, hanem egy külső forrásból-, váratlan betegségek, nehézkes koncentráció,rèmálmok. Mintha kevés volna a védelem.

Sokan megtapasztalhattuk ezeket az elmúlt napokban.

Azt gondoltuk velünk van a baj, valamit rosszul csináltunk, pedig nem így történt. Ez mind-mind az ellenünk bevetett fegyverek hatása volt, melyekkel távol akartak tartani minket a feladataink, a küldetèsünk elvègzèsètől.

A világban megpróbálják fenntartani a félelem alapú rendszert.

Viharok, termèszeti csapások,terrorizmus, diktatúrák által próbálják az emberekkel elhitetni a vègítèlet ès a világpusztulás hazugságát, mert a félelem erősíti őket, és mert egy bolygónyi ember képes ezt a sok borzalmat megteremteni magának kellő manipuláció és fèlelemkeltès által.

Mi megzavartuk a rendszerüket, megakasztottuk a fogaskerekeket a gèpezetükben a meditációink által, ès ez egyértelműen nem tetszik nekik, mert az emberek èbredeznek ès gyógyulnak. 

Már sokan tudják, hogy nem kell így lennie, lehet másként is, nincs kőbevèsve a sorsunk, a karma is csak hazugság.

 A sok szörnyűség ellenère már nem tudok haragudni és utálattal tekinteni a sötét oldalra, úgy tekintek rájuk ehelyett, mint beteg lènyekre, akik nem képesek maguktól meggyógyulni.

 Amin keresztül mentek, a sok sötét anomália, ami így deformálta a lelküket olyan, mint egy betegsèg. Úgy pusztítja a lelküket, a szemèlyisègüket és teszi őket eredeti valójuktól ès a Forrástól elszakadttá, hogy közben èszre sem veszik, hogy nem szabadok ès nem önmaguk már többè. Nem teljesek, hanem betegek. Ez a betegsèg pedig sükettè,vakká ès ego által vezérelttè teszi őket. Elutasítják a fényt, a szeretetet, mindezt, ami maga a lélek is, és ezáltal önmagunkat is megtagadják ès elutasítják. Más lények fájdalma és szenvedése által kibocsátott energiákkal próbálják elèrni azt, hogy a lelkükben lètrejöjjön az a teljesség és megelégedettsèg érzés, amely minden fènylènyben ott él, akik egyek a Teremtő Forrással. Nem halt ki belőlük a szeretet, de felismerhetetlen módon eltorzult a sok sötètsègtől és ezek a torz vágyak és érzések irányítják őket. A szabadságnak hitt illúziójuk valójában szolgaság, a saját egojuk és a sötét és torz vágyaik, terveik fogjai ők. Fény nélkül nincs szabadság és nincs egészség sem, de ehhez túl vakok még, hogy lássák ezt.

 

Ahogy írtam is, már nem haragszom rájuk, inkább teljes szívből kívánom a gyógyulásukat. Azt, hogy észrevegyèk végre, hogy nem számít honnan jöttél, mennyire vagy fejlett, hasonló vagy-e másokhoz vagy sem, mert a legfontosabb dologban mindannyian hasonlók vagyunk, még ha ez sem a fejlettségi szintben, sem a kultúrában, sem a külsőségekben nem látszik, ez pedig az, hogy mindannyian ugyanattól a Forrástól származunk. 

 Ezt a sötét oldal nem érti még. Nem érti az egység lényegét, nem érti azt, hogy nincs szüksèg alá-fölè rendeltsègi viszonyra, mert a szeretet és a támogatás segíti a gyegèbbet és fiatalabbat abban, hogy fejlődhessen és felzárkózhasson a tapasztaltabbak mellè. Testvéri viszony van, amiben nincs helye leuralásnak és elnyomásnak. Ezek nem a szeretet megnyílvánulásai.

Mostanában többször meditáltam egy sötét lènyèrt, aki okozott némi kellemetlenséget már nekem.  A harag, a félelem és a semmittevés csak erőt ad nekik, ezért úgy döntöttem "kezelèsbe veszem". Rózsaszín sugarat küldtem a szívébe, hogy az istennői energia végezze benne a gyógyító munkát. Ilyen mertèkű vastag ès kemèny sötét burokkal még sosem találkoztam ezelőtt, mint ami ezt a lényt beburkolta teljes egészében. Eleinte nem jutott át rajta semmi fény. Ez még jobban ösztönzött arra, hogy folytassam. Elkezdett kicsit repedezni a burok hajszál vékonyan, majd kisebb darabkák elkezdtek letörni belőle. Átjutott a fény végre azon a kis résen. Most itt tartok, de nem adom fel és folytatom, amig a teljes fekete burok szét nem hullik.

 Az az érzésem, hogy a fènyerők támogatnak ebben és ez egy nagyon nyomós érv a folytatásra.

A sötétség nem értünk van és nem szolgálja sem a javunkat, sem a fejlődésünket, de a sötétségben a fény még inkább felragyog. Sokan talán nem jöttünk volna ide erre a bolygóra emberi testbe leszületve, ha nem volna a sötétség, ami ellen küzdünk a szeretet és fény erejével, és soha nem tapasztaltuk volna meg az emberi lét szépségeit, a 3D valóságát. 

 A Fény képes a javunkra fordítani a sötétség munkáját is, hogy ébredést, egységet hozzon.

 between_dark_an_light_by_t3rmin8tor.pngdove-doves-39875314-2880-1800.jpg

 

 

Kristályok

Kedves Olvasóim!

Ebben a bejegyzésben néhány általam használt ès szeretett kristályról ès azok hatásairól szeretnèk írni.

 A kristályok kèpesek felerősíteni, magukba zárni, majd magukból kisugározni a pozitív energiát, a negatív energiákat pedig átalakítják.

Segítséget jelenthetnek a gyógyulásban, meditációban, felsőbb ènünkhöz való kapcsolódásban vagy magasabb dimenziók pozitív lènyeivel való kapcsolatfelvètelben.

Első olyan kövem, amely szinte megszólított, ès tudtam, hogy szükségem van rá, egy labradorit volt.

A labradorit segít kapcsolatba lépni a magasabb dimenziókkal és védelmez a negatív energiákkal szemben. Összehangolja a fizikai és az éteri testet, erősíti a megèrzèseket és földeli az energiákat a testben. Segít előhívni az emlèkeket, akár az előző életek emlékeit is.

labradorit-szappankoevek.jpg

Csaroit

A csaroit tisztítja az aurát ès egyensúlyba hozza a koronacsakrát. Jótèkonyan hat a belső szervekre, megszünteti az álmatlanságot és kiegyensúlyozottá tesz.

charoits2-293x300.jpg

 Napkő

A napkő  vèdelmező kő, mely energiával tölt fel és támogatja az öngyógyító folyamatokat. Akárcsak maga a napsütès, a napkő is segit a depresszió tüneteinek enyhítèsèben,harmonizálja a csakrák működèsèt, hiszen a napfény tölti fel energiával.

sunstone-tumble-stone-20-25mm.jpg

 Ónix

Az ónix szintén egy negativ energiákkal szembeni védelmező kő. Egyensúlyba hozza a testet és a lelket, csökkenti a befolyásolhatóságot.

onixmarokko.jpg

 Holdkő

A holdkő a nők köve, gyógyír rengeteg női problèmára. Oldja a negatív energia blokkokat, serkenti a tobozmirigy működését. A hold fénye tölti fel energiával.

holdko.jpg

Rózsakvarc

A rózsakvarc a szeretet köve. Segít önmagunk megismerèsèben ès ezáltal abban, hogy szeressük magunkat és másokat is. Oldja az érzelmi blokkokat, megnyugtat.

rose-quartz.jpg

Ametiszt

Az ametiszt a koronacsakra köve. Tisztítja és védi az aurát a negatív energiákkal szemben. Segít a meditációban, az ibolyaláng behívásában, nyugodt alvást biztosít, csillapítja a fájdalmat. 

ametiszt4.jpg

 Hegyikristály

A hegyikristály a fehér energiát hordozza, mivel minden színt egyesít magában. Minden csakrára ès belsőszervre pozitívan hat. Felerősíti a többi kristály energiáját. Megszünteti az elektroszmogot. Oldja az energia blokkokat, vèdelmező hatása van. 

hegyi.jpg

Utolsó kő a felsorolásomban a larimar vagyis az atlantiszi kő, a másik személyes kedvencem. Megkönnyíti a kapcsolatfelvételt a magasabb dimenziók lènyeivel. Segíti a meditatív állapotba kerülést. Segíti a test és a lélek összehangolódását a magasabb rezgèsekkel. Oldja az energia blokkokat és segít az öngyógyításban.

larimar_kristaly1.jpg

Akár marokkőkènt, lakásunk díszekènt, akár medálkènt vagy èkszerkènt viselve èlvezhetjük csodálatos hatásukat fizikálisan ès lelki szinten egyaránt. :)

img_20170823_150741.jpg

 

Èlmènybeszámoló

Kedves Blogolvasóim!

A napfogyatkozás óta nem született új bejegyzésem a mai napig, aminek a legfőbb oka az volt, hogy nem tudtam, hogyan fogalmazzam meg az élményeimet. Most megpróbálom szavakba önteni mindezt, már amennyire ez lehetséges.

Augusztus 21-èn, a napfogyatkozás napján otthon maradtam, nem mentem el dolgozni sem, inkább pihenèssel ès az esti meditációra való ráhangolódással, felkèszülèssel töltöttem.

 Egész nap az volt az érzésem, hogy a magasabb dimenziókban már zajlik a meditáció és áradnak felénk onnan a felkészítő energiák. Még a nap fényének is más volt a "színe", a levegőnek is más volt az illata, mint egyébként lenni szokott. Várakozással volt tele minden.

 

Volt egy személy, aki engem tavaly ősszel felèbresztett ès visszahúzott a 2,5 èvig padlón tartó szülès utáni depresszióból, majd hónapokig mellettem volt, gyógyított, tanított ès erősített. A barátom lett, akihez mindig fordulhattam.

Amikor már nem volt szükségem arra, hogy ilyen erőteljes módon jelen legyen az életemben, már csak èrzèsekkel, sugallatokkal üzent nekem.

Mindig èreztem az energiáit, hogy támogatnak, amikor kezdtem gyengülni ès fáradni, de nem volt jelen napi szinten. Talpra állìtott, hogy képes legyek megoldani a problémáim.

Ma is hozzáfordulok, ha úgy èrzem, nem tudok megbírkozni egy adott helyzettel, ès ő segít, vagy elmondja újra szeretettel, hogy képes vagyok rá, hogy megoldjam.

Nos ez a személy 21-èn azt "mondta" nekem, hogy velünk együtt fog meditálni és mások is csatlakoznak hozzá.

Nálam már itt beköszöntött az ünnepi hangulat.

Hogy ne sikerülne, ha ennyi támogatást kapunk az univerzum pozitív lényeitől? Nekik is fontos a felemelkedèsünk ès a szabadulásunk. Jól esett a jelzès,hogy nem egyedül csináljuk vègig.

 

 Sokat beszéltem Pleromahoz, elmondtam neki, milyen nagy szüksége van a Földnek a belőle áradó tiszta energiára.Kèrtem a plejádiakat és az aviánokat, hogy támogassák az egysègünket.

 Nem indult zökkenőmentesen a meditációm, mert kicsit mondhatni rápörögtem ès nehéz volt ellazulni. Aztán jött a békesség, ami elmondhatatlan ès még most is érzem.

A fejemben pörögtek a képek: ragyogó fényben fürdő városok, az utcákon táncoló, boldogságtól sugárzó  fehér ruhás emberek a világ minden tájáról; mezőn átszaladó, fejèn virágkoszorút viselő nő, aki "freedom" feliratú fehér zászlót lóbál; a bolygót energiahálókènt körülálló 144.000.

 Mindannyian, akik meditáltunk elkèpesztő dolgokat láttunk, éltünk át együtt ès azóta is elképesztő dolgokat tapasztalunk.

Már nagyon közel vagyunk az Esemènyhez ès elkezdődött a felkèszìtèsünk az eljövendő feladatainkra.

Cobra azt mondta, hogy álmok, benyomások, látomások útján kapjuk meg a küldetésünket aktiváló kódokat a fènyerőktől. Sokan tapasztaljuk ezt már.

 Akárhányszor lecsillapítom az elmèm vagy meditálni kezdek, rendszeresen gyorsan elillanó kèpek ès erős érzések jelennek meg, mintha az eljövendő Aranykori világba pillantanèk bele.

Pár napja magamat láttam akárhányszor becsuktam a szemem. Èn voltam, de nem olyan, mint most, amikor a tükörbe nèzek, hanem a valódi önmagam, aki a Földre születésem előtt voltam. Emlékek voltak, amikre eddig nem emlèkeztem.

 Szinte fel sem tudom fogni ezt a sok csodálatos eseményt, ami velünk történik. Itt vagyunk ebben a nagyszerű korban és részesei leszünk a felemelkedèsnek, mi egykènt!

 Erre gondolok és máris ènekelni, táncolni, ünnepelni támad kedvem, pedig ez sosem volt rám jellemző.

A gyermekem mèg az utcán és a boltban is énekel és táncol megállìthatatlanul napok óta, pedig idegenek előtt sosem merte azelőtt.

 Ma reggel, mikor felébredtem töredèkes emlèkeim voltak arról, hogy èjszaka találkoztam valakivel, aki arra tanított engem, hogy hogyan összpontosítsam a gondolataimat ès helyezzen bele azokba a bennem lévő teremtő erőt.

Remélem hamarosan teljes egészében emlékezni fogok erre a tanításra.

Remélem mindannyian emlékezni fogunk hamarosan arra, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk ès mièrt is vagyunk most itt.

Figyeljetek az álmaitokra, megèrzèseitekre,látomásaitokra mert elvezetnek önmagatokhoz!

 A Fény győzelme!

 

 ded5b353ab3974d0182dfd4880d0e79a.jpgtanc.jpgimage.jpg

 

A kimondott szavaink ès a DNS

Az örökítőanyag, vagyis a dezoxiribonukleinsav (röviden DNS) hordozza magában genetikai információinkat. Ez egy összetett molekula. Cobra azt mondta az egyik interjújában, hogy a fènytest fényének fizikai megnyílvánulása.

A tudósok sokáig úgy hitték, hogy a DNS 10%-a felelős a fehérje szintèzisèrt, a maradék 90% pedig ballaszt anyag, vagy legalább is ismeretlen a szerepe. 

Nemrég olvastam egy cikket arról, hogy a DNS reagál a kimondott szavakra és a gondolatokra, főleg az a bizonyos 90%. Nem csak a testünk felépítésèèrt felelős, hanem információt is raktároz, fogad és közvetít. Felfedeztèk, hogy a DNS molekuláira a nyelvtanban ismert szabályok érvényesek.

Kísèrletekkel bizonyították, hogy ebből kifolyólag direkt mondatok és szavak használatával módosíthatjuk az örökítőanyagunkat. 

Ez nagyon jó, mert azt jelenti, hogy gondolatainkkal, kimondott pozitív szavainkkal meggyógyíthatjuk magunkat, kijavíthatjuk a hibásan működő gèneket.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a gondolatainknak, szavainknak teremtő ereje van. Most már azt is tudjuk, hogy az örökítőanyagunkat is befolyásolja. Ezért nem mindegy, hogy mikor milyen szavakat használunk, hogyan beszélünk és gondolkodunk önmagunkról, mire összpontosítjuk a figyelmünket.

Az elmeprogramozás ès az implantátumok szerepe itt is megjelenik, hiszen az arkhónoknak nem èrdeke, hogy erről tudjunk és èljünk ezzel a lehetőséggel. A fèlelmekkel, negatív gondolatokkal, a test és a lélek közötti egyensúly megbontásával időről időre megpróbálják a DNS-ünket negatívan kódolni, hogy erőtlenek és betegek legyünk, hogy az irányításuk alatt tarthassanak minket. A beteg emberek általában a gyógyszeripartól várják a segítséget, de ahogy Cobra is mondta, azt a cabal támogatja és nem áll igazán érdekében az emberek meggyógyítása, sokkal inkább a felemelkedès megakadályozása.

Ezért jó ha tudjuk, hogy a gyógyulás képessége ott van bennünk, a lelkünkben, a bennünk lévő fényben és ezt tudatosan használhatjuk meditáció során a gondolataink összpontosításával, vagy kimondott pozitív, fénnyel és szeretettel feltöltött szavakkal.

Persze azt se felejtsük el, hogy fènytestvèreink is itt vannak ès rendelkeznek olyan tudással és technológiával, amely megoldást kínál a betegsègekre,hogy az Esemény után többé ne legyenek jelen az èletünkben. :)

 

 

dns-lanc-3-022319ba75.jpg

 

 

 

Megbocsátás és elengedés

Azt tapasztaltam a magam és a környezetem életében, hogy a megbocsátás sokszor nehezebb, mint gondolnánk. Kimondani egyszerű, de érezni egészen más.

A felgyülemlett harag, a meg nem bocsátás gátolja a szeretet energia áramlását. Ez fordìtva is igaz, mert ha nincs jelen a szeretet, akkor a megbocsátás sem tud érvényesülni. Az energia elakadások, blokkok ès hiányok pedig gyengìtik ès megbetegítik a lelket, a lélek pedig ezt kivetíti a fizikai testre is.

A szeretet, a tiszta szeretet ha jelen van ès működik a lélekben, akkor működik a megbocsátás is. A tiszta szeretet nem önző, nem birtokló, nem vár viszonzást és képes elengedni, ha szükséges. Ez fontos a lélek fejlődése szempontjából.

Időről időre felbukkannak az életünkben olyan személyek, akik bár új dolgokat tanítanak nekünk jelenlètükkel, sajnos negatív módon is hatnak ránk. Sokszor próbáljuk ezeket a kapcsolatokat fenntartani, megőrizni, azon az áron is, hogy személyes fejlődésünkben akadályt jelentenek.

Vannak olyan emberek, akik még nem állnak készen,  még ellenállnak az ébredésnek. A szabad akarat, mint minden más helyzetben is mindig elsőbbséget élvez. 

Ilyenkor kerül előtérbe az elengedés.  

Ebben az esetben ez mindkét fél érdeke, de ne aggódjunk, a fèny munkálkodni fog a szívén, hogy fel tudjon èbredni.

Fontos, hogy megbocsátással, elfogadással és szeretettel viseltessünk embertársaink iránt. Ez előrébb visz, egyre feljebb nem csak minket, hanem azokat is, akiknek jó példát mutatunk és ők is így cselekednek.

 birds-flying.jpg

 

A fény benned van

Èszrevettètek már, hogy minden alkalommal, amikor valami jót tesztek ès felragyog a fèny bennetek, akkor megèrkeznek a sötétség szolgái, hogy kioltsák azt?

Úgy érezheted ilyenkor, hogy elfáradtál ès gyenge vagy, azt gondolhatod, hogy amiatt van, mert rosszul csináltál valamit.

Hidd el, ez nem igaz. Nagyon is jó úton jársz, hiszen a sötétség felfigyelt a tevékenységedre ès megijedt attól. Emiatt megpróbál eltántorítani ès fèlreállítani. Komoly veszèlyt jelentesz a számára, mert nem csak hordozod, de terjeszted is a fènyt. 

A fény igazi fegyver lehet a kezedben és ezt tudja a sötétség is, ahogyan azt is, hogy világméretű "fènyjárvány" kèszül, amit nem tud már megállítani.

Egyre többen ébrednek fel ès a sötét oldal egyre fogy és gyengül. Tudják, hogy vesztèsre állnak, ezért minden fegyverüket megpróbálják bevetni, hogy ezt megakadályozták.

A fènyerők ezt nem fogják hagyni. Hamarosan megsemmisül a fekete kő ès már nem maradnak  fegyvereik. Ez a bolygó felszabadul ès már nem lesznek többé túszok az itt élők.

A hírek, melyek világvègèről, pusztulásról ès világméretű katasztrófákról, földönkívüliek általi leigázásról  szólnak egyszerűen nem igazak. Szeretnék, ha elhinnènk, fèlelemben èlnènk ès ezáltal gyengèk maradnánk alárendelődve elnyomó akaratuknak. Szeretnék, ha nyomorúságos jövőt teremtenènk magunknak, ha újra és újra futnánk a köröket az általuk készített mókuskerèkben.

 

 Nem kell az ő játékszabályaik szerint játszanod. Már megismerted a fènyt, az pedig vezet téged és útmutatást ad. Valasztottál magadnak utat és küldetést. Nagyon jól döntöttél, a lelked tudja ezt. Ne hallgass a támadó szavakra, ne figyelj a lehúzó ès kínzó èrzèsekre, amiket keltenek benned. 

Gyengepontokat keresnek, de te erős vagy és nem tudnak padlóra küldeni. Ha pedig mégis megtennèk,  akkor mi történne? Talpra állnál és újult erővel, ezerszer nagyobb lendülettel folytatnád a küldetèsed, nem csak önmagad miatt, hanem másokèrt is. Mert amióta megismerted a fényt fontosak lettek az emberek a számodra, még azok is akiket nem ismersz. Segíteni akarsz nekik, mert a lényed szeretetből áll ès ezt másokkal is meg akarod osztani akkor is, ha nem viszonozzák, vagy elutasítanak. 

A fény ki akar törni belőled kimondott szavakban, leírt szavakban, a tekinteteden át, egy mosolyon, vagy èrintèsen át. Néha elég egy szó, hogy jobbá tedd valaki más napját, elèg egy mondat, hogy gyógyulásnak induljon egy lelki seb. Elég, ha abban szóban, vagy mondatban ott a fény, mert a lélek néha csak erre szomjazik.

Nagy változás előtt áll a világunk és mindannyiunkra szükség van most. Erősíteni és támogatni kell egymást. Mindannyian egyformán fontosak ès értékesek vagyunk, mindannyian szeretve vagyunk. Ezt soha nem szabad elfelejteni!

images_6.jpg