Győztes fèny 777

Győztes fèny 777

A szinkronicitás

2017. október 14. - Ryta77

Minèl inkább figyeljük az èletünk esemènyeit, annál inkább rá kell jönnünk, hogy azok a bizonyos vèletlenek nem lèteznek. 

Kicsi a világ, ahogy szokták mondani ès ez mennyire igaz, abban az értelemben,hogy minden mindennel összefügg, még akkor is, ha elsőre vèletlenszerűnek tűnnek az események.

Minden egy, akár a cseppek a tengerben és ezek a cseppek állandó összeköttetésben vannak, kommunikálnak egymással, mindegyikük hordozza magában a tenger összes információját. 

201506141.jpg

Lètezik egy úgynevezett közös tudat, egy olyan információs közeg, amely magába foglalja az emberisèg összes gondolatát,èrzèsèt, akár egy szuper számítógép. Ez a tudatháló tudatos emberek közreműködésével pozitív irányba hangolható, de a kevèsbè tudatos, "alvó" emberek ezen keresztül manipulálhatóak is pl. a reklámok által.

kollektiv_tudat.jpg

Az emberiség közös tudata is olyan, akár a tenger ès az emberek pedig maguk a cseppek. Össze vagyunk kötve a közös tudattal ès azon keresztül a többi lètezővel is, így minden információn ès tudáson osztozunk, hozzáfèrhető számunkra a teljes kollektív tudástár.

677aa4c6b2853d68c2a9c6ae9f6d98a80573f5c8.jpg

 Ez igazán pozitív helyzetet is eredmènyezhet az èletünkben, azáltal, hogy gondolatainkat a cèljainkra ès terveinkre fókuszáljuk ès ezáltal bevonzzuk mindazt az èletünkbe megteremtett valòságkènt.

A gondolatoknak teremtő erejük van, ezt sosem szabad figyelmen kívül hagyni. Ahogy a vágyott jót, úgy a folyamatosan rettegett rosszat is képes lètrehozni. Ezért is fontos a pozitív hozzáállás, a megbocsátás, a békesség és a szeretet a mindennapi életbe való ültetèse.

A külső világod a belső lènyed tükröződèse. Úgy is mondhatnánk, hogy mindent, ami körülvesz te teremted magadnak, a jót és a rosszat egyaránt. 

Láthatjuk az emberiség és a bolygó szintjén is megnyilvánulni a működèsèt, mind a sok negatív gondolat, mind pedig a sok pozitív gondolat fizikai kivetülèsèt.

Természetesen ebben a világban nem mindig tudatosan törtènik ez a dolog az emberekkel. Sokszor nincsenek tisztában a gondolataik erejèvel, ezért sajnos manipulálhatóvá válnak ès elkezdenek folyni az árral, hogy aztán  beálljanak azon tudatlan tömegek sorába, akik negatív eszközèvè váltak a sötét rendszereknek.

Légy tudatos teremtő és akkor nem esel ebbe a csapdába. :)

 

 659b6d5c7678377bef6094014433a08cnwfinde4oduwmtgxzwq4yjbizwfmmtm2njq4mzyynjmucg5n.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyoztesfeny777.blog.hu/api/trackback/id/tr9712975676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása