Győztes fèny 777

Győztes fèny 777

Kristályok

2017. szeptember 01. - Ryta77

Kedves Olvasóim!

Ebben a bejegyzésben néhány általam használt ès szeretett kristályról ès azok hatásairól szeretnèk írni.

 A kristályok kèpesek felerősíteni, magukba zárni, majd magukból kisugározni a pozitív energiát, a negatív energiákat pedig átalakítják.

Segítséget jelenthetnek a gyógyulásban, meditációban, felsőbb ènünkhöz való kapcsolódásban vagy magasabb dimenziók pozitív lènyeivel való kapcsolatfelvètelben.

Első olyan kövem, amely szinte megszólított, ès tudtam, hogy szükségem van rá, egy labradorit volt.

A labradorit segít kapcsolatba lépni a magasabb dimenziókkal és védelmez a negatív energiákkal szemben. Összehangolja a fizikai és az éteri testet, erősíti a megèrzèseket és földeli az energiákat a testben. Segít előhívni az emlèkeket, akár az előző életek emlékeit is.

labradorit-szappankoevek.jpg

Csaroit

A csaroit tisztítja az aurát ès egyensúlyba hozza a koronacsakrát. Jótèkonyan hat a belső szervekre, megszünteti az álmatlanságot és kiegyensúlyozottá tesz.

charoits2-293x300.jpg

 Napkő

A napkő  vèdelmező kő, mely energiával tölt fel és támogatja az öngyógyító folyamatokat. Akárcsak maga a napsütès, a napkő is segit a depresszió tüneteinek enyhítèsèben,harmonizálja a csakrák működèsèt, hiszen a napfény tölti fel energiával.

sunstone-tumble-stone-20-25mm.jpg

 Ónix

Az ónix szintén egy negativ energiákkal szembeni védelmező kő. Egyensúlyba hozza a testet és a lelket, csökkenti a befolyásolhatóságot.

onixmarokko.jpg

 Holdkő

A holdkő a nők köve, gyógyír rengeteg női problèmára. Oldja a negatív energia blokkokat, serkenti a tobozmirigy működését. A hold fénye tölti fel energiával.

holdko.jpg

Rózsakvarc

A rózsakvarc a szeretet köve. Segít önmagunk megismerèsèben ès ezáltal abban, hogy szeressük magunkat és másokat is. Oldja az érzelmi blokkokat, megnyugtat.

rose-quartz.jpg

Ametiszt

Az ametiszt a koronacsakra köve. Tisztítja és védi az aurát a negatív energiákkal szemben. Segít a meditációban, az ibolyaláng behívásában, nyugodt alvást biztosít, csillapítja a fájdalmat. 

ametiszt4.jpg

 Hegyikristály

A hegyikristály a fehér energiát hordozza, mivel minden színt egyesít magában. Minden csakrára ès belsőszervre pozitívan hat. Felerősíti a többi kristály energiáját. Megszünteti az elektroszmogot. Oldja az energia blokkokat, vèdelmező hatása van. 

hegyi.jpg

Utolsó kő a felsorolásomban a larimar vagyis az atlantiszi kő, a másik személyes kedvencem. Megkönnyíti a kapcsolatfelvételt a magasabb dimenziók lènyeivel. Segíti a meditatív állapotba kerülést. Segíti a test és a lélek összehangolódását a magasabb rezgèsekkel. Oldja az energia blokkokat és segít az öngyógyításban.

larimar_kristaly1.jpg

Akár marokkőkènt, lakásunk díszekènt, akár medálkènt vagy èkszerkènt viselve èlvezhetjük csodálatos hatásukat fizikálisan ès lelki szinten egyaránt. :)

img_20170823_150741.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyoztesfeny777.blog.hu/api/trackback/id/tr1612796912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása