Győztes fèny 777

Győztes fèny 777

A fény benned van

2017. augusztus 10. - Ryta77

Èszrevettètek már, hogy minden alkalommal, amikor valami jót tesztek ès felragyog a fèny bennetek, akkor megèrkeznek a sötétség szolgái, hogy kioltsák azt?

Úgy érezheted ilyenkor, hogy elfáradtál ès gyenge vagy, azt gondolhatod, hogy amiatt van, mert rosszul csináltál valamit.

Hidd el, ez nem igaz. Nagyon is jó úton jársz, hiszen a sötétség felfigyelt a tevékenységedre ès megijedt attól. Emiatt megpróbál eltántorítani ès fèlreállítani. Komoly veszèlyt jelentesz a számára, mert nem csak hordozod, de terjeszted is a fènyt. 

A fény igazi fegyver lehet a kezedben és ezt tudja a sötétség is, ahogyan azt is, hogy világméretű "fènyjárvány" kèszül, amit nem tud már megállítani.

Egyre többen ébrednek fel ès a sötét oldal egyre fogy és gyengül. Tudják, hogy vesztèsre állnak, ezért minden fegyverüket megpróbálják bevetni, hogy ezt megakadályozták.

A fènyerők ezt nem fogják hagyni. Hamarosan megsemmisül a fekete kő ès már nem maradnak  fegyvereik. Ez a bolygó felszabadul ès már nem lesznek többé túszok az itt élők.

A hírek, melyek világvègèről, pusztulásról ès világméretű katasztrófákról, földönkívüliek általi leigázásról  szólnak egyszerűen nem igazak. Szeretnék, ha elhinnènk, fèlelemben èlnènk ès ezáltal gyengèk maradnánk alárendelődve elnyomó akaratuknak. Szeretnék, ha nyomorúságos jövőt teremtenènk magunknak, ha újra és újra futnánk a köröket az általuk készített mókuskerèkben.

 

 Nem kell az ő játékszabályaik szerint játszanod. Már megismerted a fènyt, az pedig vezet téged és útmutatást ad. Valasztottál magadnak utat és küldetést. Nagyon jól döntöttél, a lelked tudja ezt. Ne hallgass a támadó szavakra, ne figyelj a lehúzó ès kínzó èrzèsekre, amiket keltenek benned. 

Gyengepontokat keresnek, de te erős vagy és nem tudnak padlóra küldeni. Ha pedig mégis megtennèk,  akkor mi történne? Talpra állnál és újult erővel, ezerszer nagyobb lendülettel folytatnád a küldetèsed, nem csak önmagad miatt, hanem másokèrt is. Mert amióta megismerted a fényt fontosak lettek az emberek a számodra, még azok is akiket nem ismersz. Segíteni akarsz nekik, mert a lényed szeretetből áll ès ezt másokkal is meg akarod osztani akkor is, ha nem viszonozzák, vagy elutasítanak. 

A fény ki akar törni belőled kimondott szavakban, leírt szavakban, a tekinteteden át, egy mosolyon, vagy èrintèsen át. Néha elég egy szó, hogy jobbá tedd valaki más napját, elèg egy mondat, hogy gyógyulásnak induljon egy lelki seb. Elég, ha abban szóban, vagy mondatban ott a fény, mert a lélek néha csak erre szomjazik.

Nagy változás előtt áll a világunk és mindannyiunkra szükség van most. Erősíteni és támogatni kell egymást. Mindannyian egyformán fontosak ès értékesek vagyunk, mindannyian szeretve vagyunk. Ezt soha nem szabad elfelejteni!

images_6.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyoztesfeny777.blog.hu/api/trackback/id/tr6712733884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása